Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:32:27

Концертний тур, щоб підняти бойовий дух учасників АТО

01.08.2014   07:33

Артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України з Чернігова провели концертний тур, щоб підняти бойовий дух учасників АТО.

Понад півтори тисячі кілометрів подолали за декілька днів військові музиканти, щоб виступити з концертами та підняти бойовий дух учасників антитерористичної операції на Сході нашої держави.

За ідеєю головного режисера військово-музичного центру Галини Петрової, невелика гастрольна трупа підготувала дві змістовні, захоплюючі двогодинні концертні програми. До них увійшли народні й сучасні пісні, естрадні мініатюри. Яскравості вокальним номерам додав танцювальний супровід шоу-балету.

Свій патріотичний тур артисти розпочали з Харкова. Тут у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону відбувся кількагодинний концерт для поранених в зоні АТО бійців. За словами поранених військовослужбовців, такі виступи дійсно підтримують на висоті моральний дух.

Наступний захід відбувся вже неподалік Краматорська на Донеччині. Тут музиканти військово-музичного центру дали перший у своєму житті концерт у справжніх бойових умовах, адже десь неподалік постійно лунали автоматні та кулеметні постріли.

Сцену для концерту встановили посеред поля. Військові музиканти виступали для армійців під відкритим небом, а автобус використовували в якості «польової» гримерки. Артисти співали та танцювали для військовиків, а ті в свою чергу щиро аплодували виконавцям, підспівували і, навіть, танцювали разом.

- Наші артисти трохи хвилювалися, адже в таких умовах нам випало виступати вперше, - розповіла Галина Петрова. – Водночас відчували справжнє родинне тепло, яким віяло від наших військовиків. Тому кожен з глядачів знайшов у концертних номерах щось для душі.

Разом з військовими музиками для бійців виконав пісні під гітару і відомий автогонщик та телеведучий Олексій Мочанов.

- Концерт став для нас приємною несподіванкою, - стверджували військові глядачі. – Ніхто навіть не міг уявити собі, що ось так, просто неба можливо влаштувати таке чудове свято.

Після концерту військовики фотографувалися разом з артистами, розповідали про свої потреби, передавали привіти родичам з Чернігівщини. Водночас артисти привезли та передали медикаменти та харчі учасникам АТО, які були закуплені на кошти благодійників.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини