Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:17:35

Вручення сертифікатів підприємцям-початківцям, які навчалися за програмою «Бізнес-акселератор»

26.11.2021   15:00Агенцiя

26 листопада о 15.00 у Чернігові (Преображенська, 12) відбудеться вручення сертифікатів підприємцям-початківцям, які навчалися за програмою «Бізнес-акселератор».

Акселераційну програму розробили Агенція регіонального розвитку Чернігівської області спільно з Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації. Навчання відбулося в межах обласної «Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки».

Мета — розвиток підприємств Чернігівщини (збільшення прибутковості, розширення ринкової долі, збільшення робочих місць, розширення асортименту товарів, нові контракти, ріст прибутковості, формування підприємницької логіки).

Участь у навчанні взяли 12 учасників. Вони намагаються розвинути такі види бізнесу як: власне виробництво товарів з деревини, сувенірів, декору для дому; навчання та розвиток дітей; неформальні освітні заходи у форматі meet up; виробництво одягу та домашнього текстилю; розвиток 3D-технологій та мистецтва в регіоні тощо.

Під час навчання учасники отримали інформаційну та практичну підтримку від експертів та менторів з реального бізнесу. Зокрема, тренери навчили підприємців основам диджиталізації, брендування, таргетингу, кризового менеджменту, пошуку фінансування бізнесу, фандрейзингу тощо.

Серед тренерів були фінансист-практик з 20-річним стажем Оксана Пономаренко, тренер з цілепокладання та ефективності, HR Марія Куравська, бізнес-консультант Михайло Брижко, SMM-спеціаліст Тетяна Бойправ, Засновниця «Ательє мови Дарини Щасливенко» Дарина Щасливенко, власниця рекламного агентства «YAVOKO» Тетяна Яворська. Окрім того, президент Чернігівської торгово-промислової палати Костянтин Іванов надавав учасникам менторську допомогу.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.