Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:12:43

Вебінар «Співпраця локальних медіа з ГО та проведення адвокаційних кампаній»

12.11.2021   12:00Агенцiя

Асоціація професійних журналістів та рекламістів Житомирщини запрошує редакторів та журналістів реформованих ЗМІ Житомирської, Сумської та Чернігівської областей в п’ятницю, 12 листопада, взяти участь у вебінарі із налагодження зв’язків з місцевими громадськими організаціями  для вирішення проблем в громадах шляхом реалізації спільних проектів.

Під час вебінару дізнаєтесь:

- про участь громадян в процесі прийняття рішень
- про поняття адвокації
- кому та коли може може знадобитися адвокація
- про організацію адвокаційних кампанії на локальному рівні.
- про співпрацю громадських організацій та ЗМІ

Реєструйтесь на вебінар, який відбудеться 12 листопада  (п’ятниця), початок о 12.00 за посиланням https://ngo.zt.ua/media-ngo-21 (якщо гіперпосилання не працює, то скопіюйте посилання до адресної строки браузера)

Тренерка – Вікторія Безсмертна, Голова ГО «Інститут Креативних Інновацій», координаторка проєкту «Посилення політики рівних можливостей в Житомирській області»(НДІ), національна експертка проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні».

Програма вебінару надсилається зареєстрованим учасникам/цям.

Вебінар відбудеться в рамках проекту «Менторинговий курс інституційного розвитку локальних медіа Житомирської, Сумської та Чернігівської областей «ЗМІ нових громад», що здійснюється у партнерстві з ГО «Сумський прес-клуб» (Суми),  ГО «Медіа-центр «Моє місто» (Чернігів) і ГО «Інститут Креативних Інновацій» за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Довідки: Вікторія Сидорова, 066-304-89-87, 097-087-00-10;
Ірина Новожилова, 0674104958, ztpres@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини