Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:48:36

Онлайн-захід в рамках проєкту “100 вчинків відповідальних громадян”

13.10.2021   15:00Агенцiя

Центр демократії та верховенства права в рамках всеукраїнського проєкту “100 вчинків відповідальних громадян” відкриває реєстрацію на серію онлайн-заходів для представників Чернігівської області.

Найближчий захід відбудеться онлайн 13 жовтня (середа) з 15:00 до 17:00.

Для участі потрібно заповнити форму за посиланням.

Проєкт «100 вчинків відповідальних громадян» – це довгостроковий проєкт, що має на меті сформувати всеукраїнську спільноту відповідальних громадян, підвищити рівень відповідальності суспільства в Україні, створивши список зі 100 вчинків відповідальних громадян.

Учасники та учасниці в своєму місті створюватимуть список відповідальних вчинків, котрі позитивно впливають як на власне життя, так і на життя родини, громади, держави.

Ці списки з 20 міст в подальшому стануть основою для об’єднаного загальноукраїнського списку з якого шляхом голосування буде обрано топ-100 вчинків. Разом з нашим медійним партнером The Ukrainians ми створимо 10 яскравих відеоісторій та інтерв’ю про приклади відповідальних вчинків громадян нашої країни, щоб надихнути інших поширювати культуру відповідальності.

Для кожного з 20 міст передбачено дві фасилітовані сесії онлайн (групові заняття, під час якого учасники та учасниці разом генерують ідеї): перша для формування переліку вчинків, а друга – щоб узгодити спільне розуміння їх змісту. Також на заходах учасники зможуть познайомитись з однодумцями та стати частиною спільноти відповідальних громадян.

Ми прагнемо залучити якомога більше відповідальних громадян будь-якої професії, віку чи статі – студентів, підприємців, ІТ-спеціалістів та митців, вчителів, лікарів, держслужбовців чи депутатів місцевих рад. Для продуктивної роботи на кожну подію буде відібрано до 25 учасників. Тож не зволікайте і приєднуйтесь, щоби з упененістю сказати: «Ми зробили цей список разом!»

Якщо у вас виникнуть питання, пишіть на пошту ua100actions@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини