Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:16:54

Всеукраїнський патріотичний Забіг пам'яті загиблих воїнів АТО/ООС м. Чернігів 2021 - “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”

28.08.2021   10:00Агенцiя

28 серпня 2021 року у місті Чернігові, відбудеться Всеукраїнський патріотичний Забіг пам'яті загиблих воїнів АТО/ООС м. Чернігів 2021 - “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”.
▪️ Проведення Забігу закладає щорічну традицію вшанування пам’яті Захисників, що віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Саме цього дня, під час проведення Забігу, кожен учасник вкотре зможе пригадати побратима чи посестру, батька чи мати, сина або доньку, чоловіка чи дружину, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті та у серцях нашого народу Героями.
▪️ Участь у забігу безкоштовна.
Реєстрація розпочнеться о 8:00 біля малої міської сцени на Алеї Героїв.
Старт забігу об 10:00.
▪️ Всім учасникам на вибір будуть запропоновані дистанції на 1.5, 3.5, та 7 кілометрів (дитячий забіг на 300 метрів відбудеться за 10 хвилин до загального старту), а також номер з вписаним іменем загиблого Героя України. Також буде надана можливість самостійно обрати та вписати у номер учасника Забігу ім`я Героя, за якого буде бажання подолати обрану дистанцію.
▪️ Організаторами заходу виступають: Міністерство у справах ветеранів України - Мінветеранів, Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Координаційна рада ветеранів АТО/ООС при Чернігівській ОДА, Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні України, Чернігівський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", громадська організація «Біговий клуб «Фелконс» - Falcons Running Club та спільнота Біговий Чернігів. Почесні партнери: громадська організація ЄДИНА РОДИНА ЧЕРНІГІВЩИНИ та ГО "РОДИНА ВОЇНА".
🇺🇦 Запрошуються всі військові та правоохоронні формування, спортивні, трудові колективи, громадські об`єднання, студентство, волонтери, ветерани війни, учасники АТО/ООС, родини загиблих захисників та загалом всі мешканці міста приєднатись до заходу та вшанувати пам`ять полеглих Героїв Української Держави.
📞 Контактні номери телефонів для уточнення інформації: 0 (63) 717 09 91; 0 (93) 403 93 29; 0 (97) 617 72 88.
* - дресс-код: біла футболка!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини