Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:55:24

Політичний воркшоп

26.12.2017   12:00Агенцiя

26 грудня о 12:00 у прес-центрі «Чиста політика» (Чернігів, вул. Полуботка, 6 А) відбудеться широкомасштабний воркшоп за участю народного депутата України Олександра Черненка, представника ВГО «КВУ» у Чернігівській області Володимира Андрійченка та представників, ГМ ОПОРИ та Центру ЮА.

План проведення:

Експертом від ВГО «КВУ» буде презентовано нещодавні результати моніторингу парламенту – рейтингів ефективності роботи народних депутатів України відповідно до таких критеріїв, як участь в пленарних засіданнях ВРУ та роботі Комітету, участь в голосуваннях, успішність та якість законопроектів.

Також відбудеться доповідь про методи моніторингу за допомогою відкритих джерел і запитів на отримання інформації, пройдуть обговорення роботи народних депутатів із учасниками та спільне напрацювання рекомендацій щодо покращення їх роботи, зокрема, надання інформації про роботу депутатів-мажоритарників, що буде цікавим для регіональних представників.
Крім того, пройде презентація програми «Відкритий парламент», ГМ ОПОРИ та Центру ЮА, яка включатиме демонстрацію методологій, що дозволяють громадянам самостійно ознайомлюватися із роботою народних депутатів та дізнатися: як самостійно відстежувати роботу депутатів та звідки отримувати потрібні дані, за якими критеріями можливо здійснювати самостійну оцінку результатів роботи, як окремих депутатів, так і парламенту в цілому.  
Зокрема, буде проінформовано про роботу зі стенограмами Верховної Ради, протоколами засідань Комітетів, інформацією про стан проходження законопроектів, статистичними даними, розміщеними, в тому числі, і на сайті парламенту, а також можливість участі громадян в обговоренні законопроектів безпосередньо на сайті ВРУ.
До участі у воркшопі запрошуються регіональні експерти, журналісти, громадські діячі та усі зацікавлені особи.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини