Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:55:30

Віче "Народ проти перевізної мафії"

30.03.2017   18:00Агенцiя


30 березня 2017 року, згідно 39 статті Конституції України БО "Третій Майдан" буде проводити у м. Чернігові віче -- "Народ проти перевізної мафії"
Орієнтовна кількість учасників -- 100  чоловік.
Початок -- 18.00
Місце проведення -- Красна площа біля Драмтеатру.
Відповідальний за проведення акції: Віталій Назаренко тел. 093 391 28 92.

Лічені дні залишилися до життя по нових транспортних тарифах, а з вуст чернігівських депутатів ані чичирк. Дивна одностайна мовчанка... Невже громада делегувала вам повноваження виключно для дерибану землі, лобіювання комерційних інтересів і нарізання бюджету? Де славнозвісні борцуни з мафією перевізників Демальянс, де тарифні поборювачі радикали-народники, де багатоголосі свідки ЮВТ? Мовчать. Хоча б для видимості громадські слухання провели. Але ж  ні - нате вам, жуйте! Жуйте і не подавіться. PS: Оскільки партійні боси всіх кинули, то давайте продемонструємо низову організацію. Одна з пропозицій зібратися четвергового вечора о 18:00 і почати з громадських слухань. Оскільки ми народ і з приміщенням у нас складно, то збираємось на сходах Драмтеатру. Чим більше нас прийде, тим гірше для влади і перевізників. І да, потрібні професійні підрахуї і протокольщики. Це вже низова організація і справжній ТАРИФНИЙ МАЙДАН.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини