Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:20:34

Святкування дня народження студії танцю "Viva La Vida"

25.03.2017   19:00Агенцiя

25 березня 2017 року о 19.00 в культурно-діловому центрі «Світогляд» Пр. Перемоги 108А відбудеться святкування дня народження студії танцю «Viva La Vida»

«Viva La Vida» нам 6 років!!! Лавандові історії»

«Viva La Vida» - студія танцю під керівництвом талановитого викладача Буренок Ольги, яка навчає і дітей, і дорослих, що в своєму житті ніколи не займалися танцями, але завжди мріяли про це. І от «Viva La Vida» в Чернігові дає шанс людям будь-якого віку зустрітися віч-на-віч зі своєю мрією та познайомитися з новими музичними ритмами й назавжди закохатися в сальсу, бачату, вест кост свінг, кізомбу, зук. Учні студії не тільки танцюють в своє задоволення після складного робочого дня, але й відвідують всеукраїнські фестивалі, приймають участь в конкурсах, перемагають та подорожують країнами з показами шоу-номерів, що є показником високого рівня студії. Нам уже 6 років і ми раді бачити вас на нашому святі!

Спеціальний запрошений гість, вперше в Чернігові, буде створювати дуже гарячу музику діджей з далекої Куби - Maikel Cobas Moreno!

В ПРОГРАМІ:

- навчаючі майстер-класи;
- шоу-програма;
- танцювальна вечірка;
- декорована дизайнером фото-зона з командою професійних фотографів;
- святковий торт;
- заряд настрою та прилив енергії на рік вперед!

Якщо ви ніколи не танцювали, але це ваша заповітна мрія! 25 березня найкращий привід танцювати до неї. На нашій вечірці ви перенесетесь у французький Прованс, щоб окинути поглядом безкрайні лавандові поля та намалювати їх своїм танцем. Ми потурбуємось про вас!

Відкрити в собі танцівника, освоїти перші кроки вам допоможуть професійні танцівники, які стануть вашими провідниками у світ танцю. Ніякого досвіду танцювання не потрібно, головне, щоб ви були налаштовані на творчість та пробувати, пробувати, пробувати! В затишній атмосфері Ви напишете свою власну танцювальну лавандову історію і познайомитесь з нами - безмежно закоханими в його величність танець.

Вхід по запрошеннях. Довідки за тел.(093) 113 63 95, (067) 308 42 51

 Запрошуємо представників ЗМІ відвідати та висвітлити подію у своїх виданнях. Акредитація за тел. (093) 113 63 95, (067) 308 42 51 або belua357@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини