Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:00:59

"22PushupChallenge" у Чернігові

05.02.2017   11:00Агенцiя

У Чернігові 5 лютого біля Катерининської церкви відбудеться флешмоб "22PushupChallenge".

Розпорядження щодо організації проведення даного заходу підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. У документі зазначено, що Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції та Чернігівський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху, публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу. Управлінню охорони здоров’я міської ради доручено забезпечити медичний супровід заходу. Крім того, управління житлово-комунального господарства міської ради відповідальне за святкове оформлення міста та своєчасне прибирання зазначеної території.

Флешмоб "22PushupChallenge" організований з метою привернення уваги до проблем адаптації військовослужбовців українських воїнів, ветеранів, які повернулися зі Сходу України.

Участь у цьому заході візьмуть представники військкоматів, ВУЗів, військових частин Чернігівського гарнізону, учасники АТО, волонтери та всі небайдужі мешканці міста. Загальна кількість близько 1000 осіб. Кожному учаснику треба бути в теплому одязі та в рукавицях (для віджимання).

Місце проведення: біля Катерининської церкви (від перехрестя вулиці Лісковицької з проспектом Миру до перехрестя проспекту Миру з вул. Толстого; виїзд з вулиці Старостриженської на проспект Миру).

Час проведення: 11:00 - 12:30 год.
 
Орієнтовний план заходу

11:00 - перекриття патрульною поліцією руху транспорту: від перехрестя вулиці Лісковицької з проспектом Миру до перехрестя проспекту Миру з вул. Толстого; виїзд з вулиці Старостриженської на проспект Миру. Прибуття медичної служби

11:00 -11:30 - збір основних учасників, розміщення груп людей по секторах. Учасники, які не віджимаються розташовуються по двом краям дороги з маленькими прапорцями, або іншою символікою України в руках

11:30 - інструктаж vip-персон та ключових осіб-співорганізаторів, розташування відеокамер по своїх місцях

11:40 - прибуття керівників області та міста

11:50-12:00 - останні приготування, освячення заходу Євгеном Орда

12:00 - початок віджимань

12:15 - закінчення флешмобу

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.