Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:31:25

Мистецьке святкування Дня Європи в Чернігові

18.05.2016   15:00Агенцiя

У Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана (вул. Горького, 6) відбудеться виставка присвячена Дню Європи.
Початок роботи виставки 18 травня 2016 року о 15:00.

У рамках святкування буде презентований художнім музеєм соціально-мистецький проект «Святе і грішне. Уїльям Хогарт. 300 років потому…». Мета проекту – поширення та популяризація цінностей об’єднаної Європи.

Разом із цим, до Вашої уваги Асоціація карикатуристів України в партнерстві з Інформаційною кампанією проти дискримінації представляє виставку-підсумок VIIВсеукраїнського конкурсу карикатур на тему прав людини. Цього року художники в сатиричній манері розповіли про дискримінацію та толерантність в Україні. Мета виставки – привернути увагу суспільства до проблеми дискримінації та нетолерантного ставлення в Україні, розповісти історії нерівного та(або) нетолерантного поводження, із якими зустрічаються люди в повсякденному житті.
На виставці можна ознайомитись із 54 роботами, що є не лише переможцями та лауреатами, а й із найкращими роботами, що були надіслані на конкурс.
1 премія: Ковтун Олександр (м. Артемівськ, Донецька обл.)
2 премія: Симинога Вадим (м. Херсон)
3 премія: Дудченко Сергій (м. Одеса)
Заохочувальні призи присуджені:Дубовський Олександр (м. Дніпропетровськ), Левицький Віталій (м. Рівне), МайоренкоГергій (м. Київ), Голуб Віктор (м. Здолбунів)
Спеціальна відзнака ВГМО «Генерація Успішної Дії»: Ковтун Олександр (м. Артемівськ, Донецька обл.)
Спеціальна відзнака журналу «Військо України»: Семендяєв Сергій (м. Бердянськ)
Спеціальна відзнака Національної спілки журналістів України: МарущакФіліпп (м. Київ)
Спеціальна відзнака: Адамович Володимир (м. Херсон)
Грамота журналу «Військо України» карикатуристу-учаснику АТО: Гайно Анатолій (м. Кривий Ріг)
Грамота від Асоціації карикатуристів: Павлов Олександр (12 років, м. Київ), Микитенко Наталія (15 років, м. Кривий Ріг).

Асоціація Карикатуристів, починаючи з 2001 року проводить як міжнародні, так і всеукраїнські конкурси та виставки карикатур. Результати проведення конкурсів можна переглянути на сайті Асоціації http://www.cartoon.org.ua/
Більше інформації щодо проблеми дискримінації Ви можете знайти на сайті Інформаційної кампанії проти дискримінації http://www.discrimi.net/

Ознайомитися з роботами карикатуристів можна буде протягом 3 тижнів.
Організаторами конкурсу та виставки є Асоціація карикатуристів та Інформаційна кампанія проти дискримінації за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». У членів журі був нелегкий вибір переможців, адже надіслали на конкурс 282 роботи від 52 авторів.Гостей виставки чекає справжнє задоволення від перегляду карикатур та можливість гарно провести час.
Партнер конкурсу: ГО людей з інвалідністю «Генерація успішної дії». Допомогу в проведенні конкурсу також надав ТРК «Космополіт», группа компаній «Електроспец» (Київ), ТОВ «Проток Центр» (Київ). Національний союз журналістів України.

Запрошуємо усіх представників ЗМІ до висвітлення заходу та  усіх бажаючих до перегляду неймовірних малюнків!

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини