Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:10:43

Презентація громадської правоохоронної структури "Сєвєр"

20.10.2015   12:00Агенцiя

20 жовтня 2015 року о 12-00 за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка 6А (у приміщенні дискусійного клубу «Експертна думка»), відбудеться прес-конференція, на якій буде презентована створена в Чернігівській області цивільна громадська правоохоронна структура – громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Сєвєр».
 У ході прес-конференції будуть висвітлені наступні питання:
- Цілі і завдання, які ставить перед собою громадське формування;
- Презентація плану розвитку Формування за напрямами:
охорона державного кордону;
боротьба з порушеннями громадського порядку та профілактична робота серед населення регіону;
проведення роботи з національно-патріотичного виховання серед дітей та молоді відповідно до Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 — 2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580/2015
Запитання та відповіді.

У прес-конференції беруть участь:

  • Горний Юрій Борисович, начальник Штабу громадського формування
  • Акулич Микола Сергійович, командир підрозділу аеророзвідки «Сєвєр»
  • Рокитський Євген Леонідович, член Громадської ради при Адміністрації Державної прикордонної служби України
  • Алексеєва Світлана Михайлівна, голова Правління Фонду підтримки безпеки Сіверщини

Представники УМВС України в Чернігівській області та Чернігівського Прикордонного загону Північного регіонального управління ДПС України.

Громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Сєвєр» створене за ініціативи патріотично налаштованих соціально активних громадян з числа бійців добровольчого батальйону «Сєвєр», волонтерів та громадських активістів і здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону" від 22 червня 2000 року №1835-ІІІ, інших законодавчих та нормативно-правових актів України, рішень місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування з питань охорони громадського порядку і державного кордону, боротьби із злочинністю і адмінправопорушеннями.
Головна мета створення громадського формування – згуртування небайдужих до долі північних рубежів держави і країни в цілому соціально свідомих громадян задля сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам, підрозділам Державної прикордонної служби України та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров'я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, а також у рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій.
Створене свідомими патріотами для забезпечення безпеки.
Згуртувавшись – ми сила!

Додаткову інформацію можна отримати:
зателефонувавши – 653-588 або (073) 4880550
написавши – sever.gf.chernigov@gmail.com
прочитавши - www.facebook.com/severbat

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.