Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:11:38

Чи зменшиться рівень корупції в новообраних радах Чернігівщини?

20.10.2015   11:00Агенцiя

Представники семи політичних сил завтра, 20 жовтня, будуть думати, як зробити діяльність майбутньої Чернігівської міської ради прозорою, під час круглого столу «Які партії на Чернігівщині  робитимуть Ради прозорішими  і які відмовилися це робити?». В рамках заходу також будуть презентовані результати всеукраїнської громадської компанії «Прозорі ради» у Чернігівській  області.

Так, приймати участь у круглому столі погодилися кандидат на посаду міського голови від «Самопомочі» Володимир Зуб та керівник міського осередку Ольга Хоніч, представник «Опозиційного блоку» Олег Шеремет та «Радикальної партії Олега Ляшка» Дмитро Блауш.

Також, свої представників пообіцяли направити «Блок Петра Порошенка «Солідарність»», «Демократичний Альянс», «Батьківщина» та «Аграрнапартія». Конкретної відповіді щодо своєї участі так і не дали представники партії «Наш край».

Організатори круглого столу, через засоби масової інформації, звертаються до представників інших політичних сил завітати на захід.

В рамках  круглого столу  будуть озвучені відповіді на наступні питання:

-  Які місцеві осередки партій підписали, а які відмовилися підписати меморандум про впровадження нового антикорупційного законодавства на рівні місцевих рад?
-  Які антикорупційні норми мають в першу чергу бути прийнятими після виборів?
-  Які можливості для громадян та журналістів відкриють запровадження норм нового антикорупційного законодавства на рівні місцевих рад?

Час проведення:  20 жовтня, 11:00
Місце проведення: дискусійний клуб «Експертна думка», за адресоюм.Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка 6 –а
Запрошуємо журналістів взяти участь у заході. Реєстрація відбуватиметься на місці.
Контактна особа для преси: Павло Пущенко (063)4785562

Захід організовується громадською організацією «Чернігівський освітній центр «Ініціатива»  спільно з Центром політичних студій та аналітики (Київ) в рамках проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини