Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:51:42

Чернігівські підприємці пропонують кандидатам у мери підписати з ними угоду

15.10.2015   11:00Агенцiя

Меморандум про співпрацю з кандидатами на посаду Чернігівського міського голови пропонують підписати чернігівські підприємці. В цьому меморандумі - вимоги та пропозиції щодо покращення бізнес-клімату, напрацьовані в місцевому бізнес-середовищі. Хто з кандидатів у мери готовий почути ці пропозиції, а головне – реалізовувати їх на практиці? Дізнаємося в четвер, 15 жовтня 2015 р., під час зустрічі в Медіа-центрі «Моє місто» (готель «Україна», 4 поверх). Початок – 11.00.

- Пропозиції підприємців надіслані на адреси всіх партій, які висувають своїх представників на посаду міського голови у м. Чернігові. Ставлячи свій підпис, учасники круглого столу не тільки демонструють підтримку малого та середнього бізнесу, а й готовність реалізувати наші пропозиції щодо покращення бізнес-клімату в м. Чернігові, - підкреслює один з координаторів цього проекту, голова Центру підтримки малого та середнього бізнесу Ірина Березинець.

- Ця зустріч проходитиме за ініціативою Коаліції малого та середнього бізнесу м. Чернігова та регіональних партнерів проекту USAID «Впевнений бізнес - заможна громада». Увага! В п’ятницю, 16 жовтня, до обговорення та підписання цього ж меморандуму будуть запрошені також кандидати в депутати міської ради (по декілька представників від кожної політичної сили).

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених кандидатів, представників ЗМІ та громадськості! Початок обговорення – 11.00. Початок брифінгу – 11.30.

Координатори проекту:
Березинець Ирина, 0979321105; e – mail: berezenets@gmail.comє
Опришко Тетяна, 0937496656; e - mail: tana.opko@gmail.com
Жимолостнова Світлана, 0685118357; e – mail: chernihivednict@mail.ru

Місце зустрічі: готель «Україна», (м. Чернігів, пр. Миру, 33, 4 поверх).

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.