Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:36:17

Чернігівські підприємці підготували вимоги до майбутньої влади

14.09.2015   12:30Агенцiя

У понеділок, 14 вересня чернігівські підприємці презентують пропозиції, які вони напрацювали для покращення бізнес-клімат у в нашому регіоні та країні. Прес-конференція відбудеться за ініціативою Коаліції малого та середнього бізнесу м. Чернігова, ГО «Сяйво Сіверщини», спільний представницький орган роботодавців Чернігівської області ЧООР «СІВЕРЩИНА», профспілкових організацій. Початок – 12.30, місце проведення – конференц-зала готелю «Україна» (пр. Миру, 33).
Учасники круглого столу та експерти проекту (серед них, зокрема, Сергій Проценко, Віталій Сальва, Дмитро Шпак) сформулюють остаточні вимоги до майбутньої влади на основі проведених фокус-груп та анкетування серед підприємців Чернігова. Ці вимоги будуть викладені в МЕМОРАНДУМІ, який підприємці запропонують підписати кандидатам на посаду міського голови та кандидатам у місцеві депутати, що братимуть участь у виборах до органів місцевого самоврядування (жовтень 2015 р.).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини