Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 11:58:44

Прес-брифінг Ігоря Андрійченка

18.06.2015   10:30Агенцiя

Заступник голови партії «ДемАльянс», учасник АТО, майданівець Ігор Андрійченко йде в народні депутати по 205-му округу.
У четвер, 18 червня 2015 року о 10:30 на Валу (біля 6-ї гармати)  відбудеться прес-брифінг Ігоря Андрійченка, який заявить про своє рішення балотуватися в народні депутати по 205 округу. Також на зустрічі будуть присутні громадські активісти, підприємці та лідери громадської думки Чернігова, які висловлюють довіру і підтримку Ігорю Андрійченку на позачергових виборах до Верховної Ради України як кандидата по 205 виборчого округу.

Окрім цього, на прес-брифінгу всі присутні громадські активісти та журналісти отримають інформацію про результати діяльності Ігоря та про майбутні плани щодо роботи у Верховній Раді. Ігор поділиться своїми думками щодо реформування найпроблемніших сфер міста, в першу чергу.

Саме представник громади зможе найкраще захистити інтереси чернігівців в вищому законодавчому органі країни, системно боротись з корупцією в середині системи та сприяти сталому розвитку міста.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини