Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:18:08

Прес-брифінг "Подолання стереотипів стосовно децентралізації на основі кращих іноземних практик та українських законодавчих ініціатив"

10.06.2015   10:00Агенцiя

Запрошуємо Вас на прес-брифінг 10 червня, який відбудеться о 10.00, за адресою: місто Чернігів, проспект Миру, 43, в конференц-залі Чернiгiвської обласної ради.
Захід відбудеться в рамках інформаційного семінару «Подолання стереотипів стосовно децентралізації на основі кращих іноземних практик та українських законодавчих ініціатив» організований Українським інститутомміжнародної політики (УІМП) та  Посольством Федеративної Республіки Німеччина в Україні.У місті Чернігові партнером проекту виступив Чернігівська обласна громадська організація «Центр політичних студій та аналітики» (ЦПСА).
Під час семінару будуть висвітлені теми міжнародного досвіду реформ з децентралізації влади, нова система повноважень та підзвітності місцевих органів влади в Україні після впровадження реформи з децентралізації влади, нова архітектура місцевих фінансів – перерозподіл місцевих та загальнонаціональних податків, інша ресурсна база для виконання нових повноважень органами місцевого самоврядування.

Спікери (уточнюється):
Олена Медвєдєва, Катерина Сідаш, Надія Афанасьєва – експерти, Український інститут міжнародної політики;
Ростислав Томенчук – координатор групи транскордонного та міжрегіонального співробітництва  Платформи громадянського суспільства Договору про асоціацію Україна-ЄС;
Андрій Худик – експерт, Реанімаційний пакет реформ;
Яніна Казюк - кандидат наук з державного управління.


Даний захід входить у серію одноденних інформаційних семінарів щодо міжнародного досвіду для реформи децентралізації в Україні, що проводяться в різних регіонах Українидля представників місцевої влади та місцевого самоврядування.

Більш детальну інформацію щодо даного заходу Ви можете уточнити у координатора заходу в Чернігівській області – Старченко Сергій, тел. (093)-914-14-67.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини