Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:19:16

"Допоможемо армії – збережемо Україну!"

25.02.2015   18:30Агенцiя

Патріотичний благодійний вечір «Допоможемо армії – збережемо Україну!» відбудеться в Чернігові 25 лютого. Організатори заходу: міська організація ПП «УДАР Віталія Кличка» та БФ «Територія життя» - очікують зібрати від продажу квитків та аукціону творчих робіт чернігівських майстрів близько 30 тисячі гривень. Ці кошти будуть спрямовані на закупівлю спеціальної техніки (екскаватора) для чернігівських батальйонів територіальної оборони. Запрошуємо чернігівців підтримати цю акцію!
Місце проведення патріотичного благодійного вечора «Допоможемо армії – збережемо Україну!» - ресторан «Градецький». Початок – о 18.30. Організатори пропонують гостям дотримуватися дрес-коду: вишиванки чи костюми (сукні) з елементами національної символіки. Серед учасників буде проведений конкурс на найкращий Етно-образ. 
В програмі заходу: патріотична фото сесія, майстер-класи з виготовлення оберегів для українських воїнів, фотовиставка, присвячена участі чернігівців у АТО, героїзму бійців та самовідданості волонтерів, концерт найкращих чернігівських колективів і виконавців (в тому числі бардів і поетів). Очкується, зокрема, виступ деяких зірок українського шоу-бізнесу (хто саме приїде до Чернігова, організатори повідомлять пізніше).
Родзинкою вечора стане аукціон творчих робіт найкращих майстрів Чернігова. Авторські прикраси та аксесуари, віночки, картини, блокноти, іграшки та сумки ручної роботи, вишиті рушники надають, зокрема, майстри Ольга Костюченко, Валентина Свистун, Оксана Трухан, Юлія Заїка, Оксана Сергієнко, Ірина Лєпєха, Інна Олешко, Олександра Стародуб, Ольга Черешко та деякі інші. Вартість деяких лотів стартуватиме від 100 грн.
Запрошення (квитки) на патріотичний благодійний вечір «Допоможи армії – збережи Україну!» можна придбати (замовити) в офісі міської організації ПП «УДАР» за адресою: вул. Шевченка, 42, оф. 208, в ресторані «Градецький» (пр. Миру, 68) чи в магазині-студії «Макош» (вул.Коцюбинського, 62). Вартість квитків – 100 грн.
Представників ЗМІ просимо завчасно акредитуватися!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини