Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:43:34

Життя чернігівських військових на Донбасі із перших вуст

26.06.2014   14:00Агенцiя

26 червня 2014 року військовослужбовець 13 батальйону територіальної оборони, що зараз проходить службу на сході нашої держави, розкаже чернігівцями про війну та армійські будні.

У Луганській області зараз служать сотні чернігівських  військових, мобілізованих  військоматом. Зовсім поруч - у сотні кілометрів від нас - йдуть бої в ході антитерористичної операції на Донбасі, в якій приймають участь і наші чоловіки. Голова Чернігівської обласної організації партії Демократичний Альянс Ігор Андрійченко вже два місяці проходить службу  на посаді начальника зв’язку-командира взводу.

Останнім часом дуже багато говорять про те, наскільки слабка українська армія, і чому «розумні» не хочуть в ній служити. Саме про це, про свій побут на службі та про багато іншого розкаже Андрійченко Ігор представникам ЗМІ та громадськості.

На долю українського народу і наших військових сьогодні випали надважкі випробування. І щоб їх з честю пережити, відстояти людську гідність і свою державність маємо бути сильними, триматися разом і всіляко підтримувати  один одного. І, на жаль, найбільшої підтримки зараз потребують солдати, в тому числі і чернігівські, які зі зброєю в руках відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України на східному рубежі нашої країни. А для цього критично важливо зрозуміти армійську реальність.

Зустріч відбудеться у приміщенні експертної думки «Чиста політика» 26 червня о 14.00.

Контактна особа: Тетяна Романова (093) 593 02 77

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини