Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:46:53

Урочиста церемонія відкриття табору "Молодь Чернігівщини за єдину Україну"

25.06.2014   19:00Агенцiя

З 25  по 27 червня на території комплексу «Голубі озера» в с. Олешня Ріпкинського району для молодіжного активу області проводитиметься молодіжний табір «Молодь Чернігівщини за єдину Україну».
До участі в заході запрошуються молодіжні делегації з районів та міст області, представники молодіжних громадських організацій, творча та активна молодь.
Ідея заходу – консолідація молоді з районів та міст області, патріотичне виховання молоді, створення можливостей для самореалізації та розкриття творчого потенціалу молодих людей, обміну досвідом та змістовного спілкування.
Організатори заходу: Департамент сім’ї, молоді та спорту та Департамент культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації.
Протягом трьох днів у таборі проходитимуть військово-патріотична гра, спортивні змагання, туристичні багатоборства, спортивні показові виступи, тренінги, виставка народно-прикладного мистецтва та майстер-класи, інтелектуальні ігри, клуби за інтересами, творчі програми. Під час творчої частини «Молодь за мир та єдність» молодь з районів та міст області продемонструє візитні картки свого району чи міста.

Урочиста церемонія відкриття табору: 25 червня о 19:00 год.

Підбиття підсумків та закриття табору: 27 червня о 19:00 год.

Окрім цього, після завершення роботи молодіжного табору з 28 по 30 червня святкування Дня молоді на території комплексу «Голубі озера» продовжиться за підтримки благодійного фонду Софії Русової.

Контактний телефон для представників засобів масової інформації: (0462)67-53-72. 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини