Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 19:24:45

Молитва за Україну, мир і спокій

24.05.2014   11:40Агенцiя

Запрошуємо всіх небайдужих на МОЛИТВУ ЗА УКРАЇНУ, МИР І СПОКІЙ!!!
24 ТРАВНЯ 2014 р., ОБ 11.40, БІЛЯ КАТЕРИНИНСЬКОЇ ЦЕРКВИ
Помолись за Україну! За Мир і Спокій!
Молитва замість зброї!!!
Об’єднання замість розбрату!!!
Мир і Спокій замість війни і ненависті!!!

Чотири сторони світу, чотири символічних місця України (Чернігів, Одеса, Харків та гора Хом’як в Івано-Франківській області ) об’єднають нас у спільній молитві  за Мир і Спокій замість війни і ненависті!!!
З ініціативи відомої співачки та діяча Майдану Руслани Лижичко та з допомогою благодійного фонду «Український світанок» 24 травня 2014 року одночасно в чотирьох основних та в десятках інших міст відбудеться Всеукраїнський спільний молебен за Мир та Спокій в Україні. В прямому ефірі буде одночасно транслюватись молебен, з чотирьох символічних точок України на Сході, Заході, Півдні та Півночі. Трансляція почнеться о 12:00, коментуватиметься ведучими на 3 мовах: англійська, російська, українська – та транслюватиметься по всьому світу. Весь світ зможе молитись разом з нами за МИР.
Одночасні молитви пройдуть у Сан Пауло (Бразилія), Нью Йорку (США), Торонто (Канаді), Мюнхені (Німеччина), Відні (Австрія), Брюселі (Бельгія), в Польші, Англії та інших місцях Світу.
«В Чернігові, що представлятиме Північ, Спільний молебен «Молись за Україну» відбудеться поряд з одним з найвизначніших місць Чернігова – Катерининською церквою. На захід запрошено представників різних конфесій, які разом з сотнями чернігівців будуть молитись під відкритим небом за мир та спокій, об’єднання та прощення в нашій рідній країні» - говорять організатори акції Медичний загін самооборони та громадський рух «Вільний Чернігів».

За додатковою інформацію звертайтесь
0631559767 - Наталія Воскресенська - Відповідальна за захід
0633377469 - Ольга Палькова - інформ.підтримка
063-7062660 - Ірина Черенько - загальні питання

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини