Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:54:35

Вистава "Боїнг-Боїнг"

10.05.2014   18:00Агенцiя

Субота, 10 травня 18:00

У суботу, 26-го квітня, Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка порадує своїх шанувальників новою прем’єрою – ульотною комедією «Боїнг-Боїнг» за п’єсою драматурга Марка Камолетті.

Ім’я Марка Камолетті стоїть в ряду видатних французьких комедіографів – класиків французької комедії. Він автор 18 п’єс, поставлених у багатьох країнах світу. На чернігівській сцені його комедія «Французька вечеря» з великим успіхом іде вже три роки – з березня 2011-го. Будемо сподіватися, що і нова його комедія полюбиться чернігівському глядачу.

Режисер-постановник та музичне оформлення вистави – Тетяна Шумейко, художник-постановник – заслужений працівник культури України Олександр Симоненко, художник по світлу – В’ячеслав Василенко. У виставі зайняті шість дійових осіб. Сюжет вистави легкий, невибагливий, але захоплюючий. Коротко нагадаємо основні лінії цього сюжету.

… Американський журналіст Бернар Лоуренс працює в Парижі і зустрічається одночасно з трьома стюардесами. Так як дівчата працюють на різних авіалініях і кожна з них буває вдома один раз на три дні, тому вони і не підозрюють у невірності свого коханого. Все йшло добре до того часу, доки у дівчат не змінився розклад польотів, який дозволяв їм частіше бувати вдома. Крім того, в Париж прибув його шкільний друг Робер, і події у особистому житті наших героїв набувають зовсім іншого змісту…

Ролі у прем’єрній ульотній комедії «Боїнг-Боїнг» будуть виконувати актори: Бернар – Петро Великий (Олексій Щевельов), Робер – Микола Лемешко (Ігор Ліновицький, Сергій Носенок), Берта – Вікторія Пеняєва, Мішель – Вікторія Велика (Олена Стаценко), Марта – Наталія Пунтус (Ірина Лозовська), Мері – Ірина Юсухно (Ксенія Макієвська). В дужках стоять імена тих акторів, які призначені на ці ролі і будуть грати їх у наступних виставах.

Місце проведення: Чернігівський  обласний академічний український музично–драматичний  театр імені  Т. Г. Шевченка
Для довідок: (0462) 699-360 (каса)
e-mail: meamp@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини