Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:02:40

Фестиваль історичної реконструкції "Битва за Сокиринці"

21.09.2013   11:00Агенцiя

21-22 сентября на территории ресторана «Бджолярій» (Сокиринцы, Черниговская обл.) состоится грандиозное событие. Знаменитый медовар, Вовнянко Николай Иванович, совместно с Альянсом исторической реконструкции АКРА приглашают Вас посетить фестиваль исторической реконструкции «Битва за Сокиринци». На протяжении двух дней фестиваля гости будут свидетелями зрелищных рыцарских турниров в дуэльных номинациях «1 на 1», массовых боях «3 на 3» и «5 на 5». Во время фестиваля будет работать бесплатный лучный тир. Все желающие смогут попробовать свои силы в боях на спортивном снаряжении, либо облачиться в настоящие средневековые рыцарские доспехи. Во время всего фестиваля будет открыт дегустационный зал медовых напитков «Бджолярій», повара ресторана будут радовать посетителей традиционной украинской кухней. И конечно, официальный напиток нашего фестиваля - "Меди питні Сокиринські" – прекрасный напиток с богатой историей.
Ждем Вас 21-22 сентября с 11 00 на территории ресторана «Бжолярий».
«Битва за Сокиринци» - зрелище со вкусом меда!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини