Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:16:55

Урочисте відкриття 52-х квартирного житлового будинку для військовослужбовців

04.06.2013   10:40Агенцiя

4 червня о 10.40 на території 8 навчального Чернігівського центру Держспецтрансслужби (м. Чернігів, вул.. Щорса, 18), ключі від новеньких, затишних квартир абсолютно безкоштовно отримають 52 родини військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури. Особливість цього будинку полягає у тому, що військові реконструювали будівлю старої казарми під сучасний, європейського типу будинок власними руками. Кожен цвях, цеглину чи плиту перекриття військовослужбовці ретельно перевіряли. Матеріали для робіт використовувалися лише якісні та за доступними цінами. Поруч із будинком побудовано майданчик для дітей та висаджені зелені насадження. Вартість цих квартир значно нижче ринкової, що є великою перевагою, адже на реконструкцію і будівництво житла для військових витрачаються бюджетні кошти. Варто відзначити, що хоч квартир 52, ордери на помешкання отримають 63 родини військових. Адже, отримуючи нову квартиру військовослужбовці які мали службове житло зобов’язані здати попередню державі.
У відкритті  будинку візьмуть участь: Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко, міністр Інфраструктури Володимир Козак, Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-лейтенант Микола Мальков, Голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, Голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, духовенство, військовослужбовці та громадськість міста.

Акредитація на подію до 17.00 3 червня: 095-684-02-86, 093-001-98-94
Або звертатися до Мельник Людмили Василівни, телефон 67-53-72.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини